Thuis uit eten, lekker, gevarieerd en gezond

We houden van gezelligheid, samen zijn met vrienden, goede muziek, lekker eten en lekker drinken, zodra we hier behoefte aan hebben zoeken we dit vaak buiten de deur, door naar feestjes te gaan, lekker uit eten met vrienden en familie met of zonder speciale gebeurtenis. Hoe je het ook draait wij Nederlanders zijn gek op gezelligheid, comfortabel samen komen en met elkaar genieten van alles wat het leven te bieden heeft.

Gezelligheid kent geen tijd

Laten we het eens hebben over uit eten gaan, dit doen wel elk jaar weer massaal en dat is ook leuk, er zijn vele restaurants met de vele verschillende keukens te verkennen, toch is er een nieuw soort van restaurant in opkomst. Lekker thuis uit eten is de nieuwe trend, dit gebeurd veelal door middel van catering aan huis bedrijven, en heb je diensten zoals koks die bij je thuis komen koken, en of soort gelijke diensten. Dit zijn stuk voor stuk hele leuke ervaringen en manieren om het thuis gezellig te maken en met vrienden en familie van een goede maaltijd te genieten, maar er is nog meer.

Maaltijdboxen, de perfecte thuiskomer

Neem de maaltijdbox, je hebt er vast weleens van gehoord, de laatste 2 a 3 jaar zijn ze ontzettend in trek en zijn er na de grote introductie door HelloFresh vele merken en aanbieders bijgekomen, neem als voorbeeld even de momenteel goedkoopste maaltijdbox van Nederland, de Allerhande Box. Dit is de maaltijdbox van Albert Heijn. Deze box heeft ten opzichte van de andere boxen vele voordelen, maar daar komen we later op.

Waarom kun je met een maaltijdbox een super gezellige avond hebben? Laten we beginnen met de eenvoud, de recepten en de ingrediënten die je daarvoor nodig hebt, worden na eenvoudig bestellen, snel bij je thuis bezorgd. Vervolgens zijn de recepten zo ingericht dat je door middel van de makkelijke stap voor stap instructie ze eenvoudig kunt volgen en binnen 30 a 40 minuten de lekkerste maaltijden op tafel kunt serveren.

Zo waan je je als een echte chef-kok in je eigen keuken en kook je met verse ingrediënten de meest bijzondere hoogstandjes van gerechten, daarnaast is het een perfecte manier om samen te koken, omdat de gerechten vrij eenvoudig te bereiden zijn kun je dit ook samen doen en toch tijd hebben om nog gezellig te praten terwijl je kookt met een lekker glas wijn of ander drankje.

De Allerhandebox, typisch en betaalbaar

Zo,n maaltijdbox als die van Albert Heijn, de Allerhande box ook wel AH Box genoemd, heeft ook het voordeel dat je precies de juiste hoeveelheid ingrediënten hebt, en dus niets over houdt of weg hoeft te gooien, je hoeft ook niet af te wegen, dit alles maakt het bereiden van een maaltijd erg makkelijk. Bovendien kun je jezelf laten verassen met nieuwe recepten, je leert nieuwe gerechten kennen en nieuwe producten te bereiden.

Een erg mooi bijkomend voordeel is dat deze maaltijdboxen vooral met verse producten worden bezorgd, vaak direct bij de teler uit eigen streek vandaan en daarom erg vers en dus gezond, daarnaast wordt er bij het bedenken van de recepten ook rekening gehouden met gezond eten en een gezond voedingspatroon, zo worden de recepten perfect uit gebalanceerd waardoor je nooit teveel of te weinig van een bepaalde stof binnen krijgt. Dit is ook een van de redenen waarom professionele sporters graag gebruik maken van een maaltijdbox.

Perfect in combinatie met werk, sport en gezin!

Naast sporters is de een maaltijdenbox ideaal voor drukke gezinnen of mensen met een drukke baan, je besteld een maaltijdbox eenvoudig online, hij wordt compleet bij je thuisbezorgd (of op het werk) op een adres en datum naar keuze, tegenwoordig kun je zelfs bij een aantal andere box bezorgers, elke week kiezen uit een aantal nieuwe gerechten, zo vermijd je toch dat je iets krijgt wat je misschien niet lust.

Sowieso delen alle maaltijdboxen deze voordelen met elkaar, maar om nog even terug te komen op de Allerhande Box, deze heeft een paar voordelige kenmerken die andere niet hebben. ZO kun je de AH Box laten bezorgen of ophalen in een Albert Heijn winkel naar keuze of Pick-up point naar keuze. De box is eenmalig en ga je niet meteen een abonnement aan, mocht je de box toch vaker willen gebruiken, dan kun je gebruik maken van de Allerhande Box Planner, en als je toch al boodschappen doet bij de Appie, dan kun je met de AH Box net zo makkelijk je boodschappen mee bestellen via de website, deze worden dan gratis bezorgd en heb je bovendien keuze uit het complete assortiment, inclusief dat van de Etos en de Gall & Gall.

Zoals je kunt lezen heeft de Allerhande Box, duidelijk onze voorkeur van alle maaltijdboxen, welke maaltijdbox heeft jouw voorkeur?